kafferasten.blogg.se

Måla hus och springa vilse

Kategori: Allmänt

Ännu en dag med husmålning, podcasts och P3-dokumentärer. Sol dessutom. Livet är bra gött ibland. För några år sedan när min mammas sambo reste runt i ett par månader i (på?) Nya Zeeland träffade han ett mycket trevligt par som är och besöker oss den här veckan. Har redan glömt deras namn men de är väl runt 40 och har en sån där härlig frilufts-aura runt sig som man kan tänka sig att ett par från Nya Zeeland har. Hajkskor, ryggsäck och säkert ägare av några hundra tusen får. Det är när man får besök av sådana människor man passar på att visa sin egna lite sportiga friluftssida som man så gärna vill tro att man har och tar en "spontan löprunda runt sjön precis som man brukar". Ja juste. Sprang ja vilse då? Funkar gps:en i skogen eller? Var det hur lerigt som helst och jag hade på mig mina nya finaste Nike? Stannade killen som cyklade svinfort förbi i typ världens största vattenpöl? Var jag arg? Älskar jag skogen?????? Allt är liksom så ironiskt ibland. Jag kom tillbaka drygt 2 timmar senare som en dränkt katt med svansen mellan bena. Hade onda fötter och var redigt trött och arg. MEN. Vet ni vad? Precis då var maten klar, som för övrigt var grillat, jag hann bada i sjön innan vi åt och allt blev helt otroligt jävla asbra. Nöjd trött tjej. Ps. jag tror aldrig jag hört min mamma prata engelska och det är J Ä T T E K U L.

Ångest och dödliga vapen

Kategori: Allmänt

Hörde en väldigt roliga sak häromdagen som handlade om vardagsångest:
 
Alla har vi väl ångest för olika, oftast väldigt onödiga saker. Problem såsom vad man ska ha på sig, att man borde hälsa på farmor oftare eller att man borde äta mindre kolhydrater osv osv osv. Ni vet. Vi alla har mer eller mindre av dessa ordentligt tråkiga ångestar. 
 
Så, tänk om man skulle skaffa sig ett jävligt farligt och olagligt vapen. Bara ha det hemma i en olåst byrålåda. Inneha vetskapen om att du har något du verkligen inte får ha. Det skulle ju bota ALL annan ångest. En rolig tanke.
 
Men ok, egentligen är det väl lite som att ha huvudvärk och be någon sparka dig på smalbenet för att "få en annan smärta att tänka på". Det är oftast inte så jättesmart. Men ändå, så gött på nåt sätt

Bloggtajm

Kategori: Allmänt

IM BACK